Administratie uitbesteden

Administratie uitbesteden


Heeft u vragen over uw administratie? Ziet u er iedere keer weer tegenop? Heeft u geen tijd en ook geen zin om bezig te zijn met uw administratie? Is het een grote chaos en komt u er niet meer uit? Wenst u zich alleen maar bezig te houden met het ondernemen en geld verdienen? Wilt u weten of uw huidige ondernemingsvorm het beste is? Wilt u weten hoe u belasting kunt besparen? Dan wordt het de hoogste tijd om contact op te nemen met administratiekantoor Optimum AA.

Het kan ook zijn dat u moeite heeft bij het uitvoeren van uw administratieve werkzaamheden of dat het u te veel tijd en inspanning kost. Dan kunt u uw administratieve werkzaamheden volledig door ons laten verzorgen en behoort het tot de mogelijkheden dat u online op afstand uw administratie kunt raadplegen, zodat u grip blijft houden op uw zaken. Vertrouwen is belangrijk en win je alleen door anderen te vertrouwen, maar u blijft immers wel altijd verantwoordelijk voor uw eigen administratie.

Wij weten en realiseren dat al te goed, waardoor wij dan ook de mogelijkheid bieden aan klanten om mee te kijken met de administratie, zodat de kans op fouten en verassingen zo klein mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast heeft u altijd en overal de mogelijkheid om uw cijfers, bedrijfsprestaties en de nog te betalen of te ontvangen omzetbelasting kunt inzien. Dit heeft als voordeel dat u kunt ondernemen met inzicht in uw cijfers en bedrijfsprestaties!

Waarom bij Optimum AA?

Er zijn een aantal redenen waarom u kunt kiezen voor administratiekantoor Optimum AA. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:
• Wij zijn zeer betrokken bij u en uw bedrijf en denken actief met u mee.
• Wij werken secuur.
• Wij beschikken over de nodige kennis en affiniteit in onder andere de volgende branches: food/horeca, automotive, ICT, dienstverlening, beroepsvervoer, zorg, bouw, fashion & styling, groot- en detailhandel.
• U en uw bedrijf staan bij ons centraal.
• Wij stemmen ons advies op u af.
• Wij stellen duidelijke afspraken met u op.
• Wij bieden de mogelijkheid voor online inzage in uw cijfers en bedrijfsprestaties.

Werkzaamheden administratiekantoor Optimum AA

Om het gemakkelijk te maken voor u geven wij u graag een overzicht van de werkzaamheden, die wij u te bieden hebben. Het gaat over de volgende diensten:
– Inkomstenbelasting aangifte verzorgen
Omzetbelasting aangifte verzorgen
Loonbelasting aangifte verzorgen
– Vennootschapsbelasting aangifte verzorgen
Administratie verzorgen
– Jaarrekeningen opstellen
– Ondersteuning bij accountantscontroles of accountantsverklaringen
– Managementrapportages opstellen
– Subsidieverantwoordingen opstellen
Ondernemingsplan opstellen
Wij bieden advies op het gebied van: bedrijfsuitbreiding of overname, verkoop of opvolging van bedrijfsactiviteiten, investeringen en reorganisatie van uw bedrijf

Wilt u, uw administratie uitbreiden, of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij geven u graag geheel vrijblijvend advies en daarnaast staan wij ook open voor suggesties. Als u ergens tegenaan loopt, dan is administratiekantoor Optimum AA er om u te helpen. Administratie uitbesteden kan nu heel gemakkelijk als u direct contact met ons opneemt!