Ondernemingsplan laten maken

Ondernemingsplan laten maken


Wilt u graag een nieuwe onderneming of een vestiging erbij opstarten? Heeft u een bancaire- of crowdfunding krediet nodig? Wilt u voor een goede toekomst van uw bedrijf een goed en gedegen plan met daarbij behorende financiële- en bedrijfsmatige doelen opstellen? En bent u op zoek naar iemand die u hierbij kan adviseren, helpen of bij kan staan? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken, want als u kiest voor administratiekantoor Optimum AA dan kunnen wij u helpen. Wij bieden met onze fiscale en administratieve kennis en ervaring en achtergrond als accountant de juiste hulp bij het maken van een goed en gedegen ondernemingsplan. Dit doen wij door middel van het starten met een persoonlijk gesprek, om actief met u mee te denken. Zo kunnen wij u en uw onderneming beter leren kennen en stemmen wij ons advies en service beter op u en uw bedrijf af. Het doel van Optimum AA is om het ondernemingsplan in samenspraak met u op te stellen, waardoor het ondernemingsplan goed zal aansluiten op uw bedrijf en het gewenst resultaat als een krediet of goed uitgewerkt plan zal worden gerealiseerd.

Waarom Optimum AA?

Het opstellen van een ondernemingsplan kan veel tijd in beslag nemen, zeker wanneer u alles op moet zoeken en niet op de hoogte bent van wat er allemaal in een dergelijk plan moet staan. Dit is dan ook de reden dat wij u graag helpen en nog meer redenen om voor administratiekantoor Optimum AA te kiezen zijn:
– Wij zijn betrokken bij u en uw bedrijf en denken actief met u mee.
– Wij hanteren een scherpe prijs voor de beste kwaliteit.
– Wij denken mee bij het schrijven van een helder en krachtig ondernemingsplan.
– Wij adviseren en helpen u mee bij het opstellen van uw financieringsplan.
– Wij adviseren en helpen u mee bij het opstellen van uw exploitatiebegroting.
– Wij adviseren en helpen u mee bij het opstellen van uw liquiditeitsbegroting.
– Wij adviseren u bij het uitvoeren van een marktonderzoek.
– Wij beschikken over een deskundigheid in veel verschillende branches: horeca, dienstverlening, Automotive, beroepsvervoer etc.
– Wij hebben al meerdere van onze klanten succesvol geholpen met het opstellen en begeleiden bij het maken van een ondernemingsplan, waarbij het gewenste

Kennismaken met ons

U bent altijd welkom voor een kennismaking. Neem contact op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen. Wij vinden een goede klantrelatie belangrijk en daarom horen wij graag van u wat uw wensen zijn, zodat wij daar zoveel mogelijk aan kunnen voldoen. Kunnen wij u van dienst zijn? Laat u het dan nu horen, want administratiekantoor Optimum AA staat voor u klaar.