Werken bij OAA

Werken bij Optimum AA

Heeft u interesse in een uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden, goede voorwaarden en persoonlijke aandacht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier voor de openstaande vacatures en wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen ons bedrijf en deze nemen wij graag met u door tijdens een gesprek. We kunnen dan direct kennismaken en elkaars wensen en verwachtingen bespreken.


Stageplaats bij administratiekantoor Optimum AA

Bent u nog niet klaar met uw studie en zoekt u een goede stageplek ook dan kunt u bij ons terecht. Wij leren u graag alles wat u moet weten over de administratie voordat u zelf als zelfstandige in de praktijk aan de slag kunt gaan. U krijgt bij ons alle ondersteuning die u nodig heeft en u kunt bij ons ook alle vragen stellen. Ons administratiekantoor vindt het fijn en belangrijk om stagiaires te mogen begeleiden, wij doen dit met veel geduld, deskundigheid en met alle plezier. Wij vinden het belangrijk dat er genoeg mensen zijn die ondernemers in het bedrijfsleven kunnen helpen. Samen maken wij het voor de ondernemers gemakkelijker, zodat de ondernemers de handen vrij heeft om met zijn onderneming aan de slag te gaan. De administratie kunt u aan ons overlaten!

Baan of stageplaats, bij administratiekantoor Optimum AA staan wij voor u klaar!

Wij hopen dat wij u binnenkort mogen verwelkomen op ons kantoor, zodat wij samen met u om tafel kunnen zitten om de mogelijkheden te bespreken. Geeft u duidelijk aan welke wensen of uitdagingen u zoekt en dan kunnen wij hier ook op inspelen. Het is namelijk belangrijk dat onze nieuwe medewerkers en stagiaires het naar hun zin hebben bij ons op kantoor, in ons prachtige bedrijf!