Opstellen ondernemingsplan

Opstellen ondernemingsplan


Bent u bezig met het opstellen van een ondernemingsplan? Optimum AA biedt u hier een handige checklist om na te gaan of u de juiste informatie al verwerkt hebt.

Over de ondernemer: breng uw kwaliteiten, competenties en uw persoonlijke motieven in beeld.
– Leg het bedrijfsidee zo concreet mogelijk uit.
– Kies een rechtsvorm
– Voer een marktonderzoek uit.
– Hoe goed bent u op de hoogte van de rechten en plichten op fiscaal gebied?
– Regel uw algemene voorwaarden.
– Sluit uw verzekeringen af en vraag uw eventuele vergunningen aan.
– Registreer uw onderneming bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.
– Breng uw financiën in kaart.
– Laat uw plan nakijken.

Het is goed dat er iemand over uw schouder mee kijkt als het gaat over uw bedrijf. Misschien heeft u wel plannen om een bedrijf te starten. Dan is het goed dat u dit ons laat weten, zodat wij u kunnen adviseren. Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen, maar ook wanneer u ergens tegenaan loopt en daarbij graag hulp wilt. U kunt het ons laten horen en dan zijn wij er voor u. We zijn op de hoogte van alle mogelijkheden, ontwikkelingen en de laatste wetten en regels wanneer dit het reilen en zeilen van een bedrijf betreft, dus u kunt ons dit gerust toevertrouwen. Wij staan klaar voor onze huidige en nieuwe klanten.

Heeft u moeite bij het opstellen van uw ondernemingsplan? Of wilt u, uw ondernemingsplan laten opstellen door ons? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Wij, van Optimum AA, kunnen u helpen bij het opstellen van een goed ondernemingsplan. Als u vragen heeft, staan wij u graag te woord. Wij helpen u graag om er voor te zorgen dat uw bedrijf een grote kans van slagen heeft in deze maatschappij. Neemt u daarom voor vragen en advies contact op met Optimum AA, wij helpen u graag verder!