Over ons

Administratiekantoor in Utrecht

Het administratiekantoor van Optimum AA is gevestigd in Utrecht, een gemakkelijk te bereiken locatie vanaf de snelweg en een locatie waar veel bedrijvigheid is. Wij zijn te kenmerken als een jong en dynamisch kantoor en wij worden gedreven om onze cliënten van de beste administratie, belastingadviezen en financiële advies diensten in de breedste zin van het woord te voorzien, maar niet verder dan de grenzen van onze deskundigheid, kennis en ervaring. Wij vinden het belangrijk dat wij u van goede adviezen kunnen voorzien en daarom is ons kantoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt/economie en belastingregels/-wetten.


Beste administratie voor onze klanten

Om onze cliënten van de beste administratie, belastingadviezen en financiële advies diensten te voorzien, werken wij vanuit onze filosofie. De volgende waarden vormen de steunpilaren van de filosofie van ons kantoor: persoonlijke benadering, betrokkenheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ongeacht de grootte of aard van uw bedrijf helpen en ondersteunen wij u graag vanuit onze filosofie voor administratie en financiële advies diensten waar en wanneer u dat wenst. Bij ons kantoor staat u samen met uw bedrijf centraal. Uw vragen, uw wensen, u kunt het allemaal aan ons voorleggen. Wij informeren u graag wat wij u en uw bedrijf kunnen bieden. Aan de hand daarvan kunnen we samen een plan opstellen, wat wij voor u kunnen doen en dan berekenen wij ook graag de kosten voor u, zodat u weet waar u aan toe bent.

Vragen over ons?

Als u vragen heeft, stelt u deze dan. Voor meer vragen, informatie of een persoonlijk kennismakingsgesprek aarzelt u niet om contact met ons o

p te nemen via de mail of telefonisch contact. Wij horen graag van u waar u tegenaan loopt. Dan kunnen wij zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden en/of actie ondernemen wanneer er onduidelijkheden zijn. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij administratie- en belastingadvieskantoor Optimum AA.