Verzorgen van loonadministratie

Verzorgen van loonadministratie


Bent u van plan uw loonadministratie uit te besteden? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij administratiekantoor Optimum AA. Wij kunnen uw loonadministratie tot in de puntjes verzorgen. Als ondernemer verricht u zelf al veel werkzaamheden die erg veel tijd kosten. De loonadministratie is een van de werkzaamheden die erg tijdrovend is. U moet goed op de hoogte zijn van de enorme wet- en regelgeving op dit gebied. Optimum AA kan uw loonadministratie geheel verzorgen. Het uitbesteden van uw administratie verlost u van het extra werk en bij ons is uw administratie in deskundige en vertrouwde handen. Dit gaat u veel voordelen en tijd opleveren.

Werkzaamheden administratiekantoor Optimum AA

Als u gebruik wilt maken van de diensten van ons administratiekantoor, kan het zijn dat u graag wilt dat wij voor u de loonadministratie verzorgen. Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:
– Wij verzorgen maandelijks de salarisspecificaties.
– Wij voeren de bruto- en netto berekeningen uit.
– Wij maken een berekening (uur)-salariskosten per werknemer.
– Wij verzorgen maandelijks voor u de aangiftes voor de loonbelastingen.
– Wij stellen een prognose voor u op met hierin de verwachte salariskosten per werknemer.

Meer informatie

Voor meer informatie over het verzorgen van uw loonadministratie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Of u nu wilt weten wat de kosten zijn of u wilt een afspraak maken, wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen geheel vrijblijvend. Intussen hebben wij al een groot netwerk opgebouwd van ondernemers waarvan wij de loonadministratie verzorgen. Als u er zelf geen tijd voor heeft of u vindt het te ingewikkeld worden als er steeds meer personeel bij komt, vanaf nu geen zorgen meer, want administratiekantoor Optimum AA staat voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen en dan regelen wij het verder voor u, iedere maand weer.